Thank God I’m Free!

De gezelligste vrijdagmiddag borrel van Brabant voor ondernemers en gezelligheidsmensen.

TGIF 2019
Celebrate our freedom!


TGIF in 2019, vier samen met ons de vrijheid!

TGIF, een begrip in Bergen op Zoom. Sinds 2015 is TGIF dé plek om met vrienden, familie of collega’s het weekend in te luiden. De smakelijke hapjes, overheerlijke drankjes en ongedwongen sfeer in combinatie met de verschillende unieke locaties in Bergen op Zoom maken TGIF tot de gezelligste netwerkborrel van Brabant. Het team van TGIF staat voor je klaar en zal er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken.

De vier edities van 2019 staan in het teken van vrijheid. Vijfenzeventig jaar geleden, 27 oktober 1944, werd Bergen op Zoom bevrijd. Om die bijzondere reden toveren we dit jaar, in samenwerking met Stichting Bevrijding Brabantse Wal, TGIF om in ‘Thank God I’m Free’! Vrijheid is niet vanzelfsprekend. De vier locaties van TGIF 2019 staan dan ook symbool voor de Bergse bevrijding en speelden stuk voor stuk een belangrijke rol in de geschiedenis van de Bergse vrijheid.

Ieder jaar worden de edities van TGIF bezocht door veel ondernemers uit de regio. Dit maakt TGIF tot één van de populairste netwerkborrels van Bergen op Zoom. Ook deze edities zijn er speciale arrangementen beschikbaar. Geniet van de ultieme TGIF beleving met collega’s en ontmoet interessante ondernemers uit de hele regio. Niet alleen bent u met zo’n arrangement gegarandeerd van een gezellige en smaakvolle avond, u steunt hiermee ook nog een tweetal zeer goede doelen. Interesse in één van onze VIP arrangementen? Dat vinden we leuk. Ga meteen naar de VIP pagina.

Noteer de data van TGIF 2019 in de agenda, wees welkom en vier samen met ons de vrijheid op bevrijdde grond!

De eerst volgende TGIF?

  • 7 Juni 2019
  • 5 Juli 2019
  • 6 September 2019
  • 1 Novemver 2019

We starten om 16:40 en tot een uurtje of 23:00 borrelen we gezellig door!

Bekijk de foto’s  van afgelopen jaar

Tot ziens!
Namens het hele team,

Thank God I’m Free!

Contact

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Mail ons

TGIF Nieuwsbrief?

Altijd als eerste op de hoogte!

X