Thank God I’m Free!

De gezelligste vrijdagmiddag borrel van Brabant voor ondernemers en gezelligheidsmensen.

TGIF 2019
Celebrate our freedom!


TGIF in 2019, Let’s celebrate our freedom!

De vier edities van 2019 staan in het teken van vrijheid. Vijfenzeventig jaar geleden, 27 oktober 1944, werd Bergen op Zoom bevrijd. Om die bijzondere reden toveren we dit jaar, in samenwerking met Stichting Bevrijding Brabantse Wal, TGIF om in ‘Thank God I’m Free’! Vrijheid is niet vanzelfsprekend. De vier locaties van TGIF 2019 staan dan ook symbool voor de Bergse bevrijding en speelden stuk voor stuk een belangrijke rol in de geschiedenis van de Bergse vrijheid.

Ieder jaar worden de edities van TGIF bezocht door veel ondernemers uit de regio. Dit maakt TGIF tot één van de populairste netwerkborrels van Bergen op Zoom en omstreken. Ook deze edities zijn er speciale arrangementen beschikbaar. Geniet van de ultieme TGIF beleving met collega’s en ontmoet interessante ondernemers uit de hele regio. Niet alleen ben je met zo’n arrangement gegarandeerd van een gezellige avond, je steunt hiermee ook nog een tweetal zeer goede doelen. Interesse in één van onze VIP arrangementen? Dat vinden we leuk. Ga meteen naar de VIP pagina.

Vier samen met ons de vrijheid op bevrijdde grond!

De eerst volgende TGIF?

  • 6 September 2019
  • 1 November 2019

We starten om 16:40 en tot een uurtje of 23:00 borrelen we gezellig door!

Bekijk de foto’s  van afgelopen jaar

Tot ziens!
Namens het hele team,

Thank God I’m Free!

NIEUW iedere editie een TED-talk @18:30

Toerist in eigen stad? Meet Mac! Mac is een onvervalste fighter for freedom! Met onder andere uitzendingen naar Bosnie, Irak, Afghanistan & 32 jaar ervaring bij het Korps Commandotroepen heeft hij zijn sporen al verdiend. Een man met een verhaal. Een bijzonder verhaal.
Tijdens een van de edities, om 18:00, zal hij het heden en verleden verbinden tijdens een TED-talk. Hij zal je vertellen over de slag om de Schelde en de rol van Bergen op Zoom hierin. Over, hoe vreemd het ook klinkt, de overeenkomsten tussen het bedrijfsleven en het Korps Commandotroepen. Over de koppeling van heden en verleden en onze vrijheid om te kunnen ondernemen. De rode draad tijdens deze vernieuwde edities!
Let’s Celebrate our freedom!!!

Contact

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Mail ons

TGIF Nieuwsbrief?

Altijd als eerste op de hoogte!

X