Thank God I’m Free!

De gezelligste vrijdagmiddag borrel van Brabant voor ondernemers en gezelligheidsmensen.

TGIF 2019
Celebrate our freedom!


TGIF in 2019, Let’s celebrate our freedom!

De vier edities van 2019 staan in het teken van vrijheid. Vijfenzeventig jaar geleden, 27 oktober 1944, werd Bergen op Zoom bevrijd. Om die bijzondere reden toveren we dit jaar, in samenwerking met Stichting Bevrijding Brabantse Wal, TGIF om in ‘Thank God I’m Free’! Vrijheid is niet vanzelfsprekend. De vier locaties van TGIF 2019 staan dan ook symbool voor de Bergse bevrijding en speelden stuk voor stuk een belangrijke rol in de geschiedenis van de Bergse vrijheid.

Ieder jaar worden de edities van TGIF bezocht door veel ondernemers uit de regio. Dit maakt TGIF tot één van de populairste netwerkborrels van Bergen op Zoom en omstreken. Ook deze edities zijn er speciale arrangementen beschikbaar. Geniet van de ultieme TGIF beleving met collega’s en ontmoet interessante ondernemers uit de hele regio.

Interesse in één van onze VIP arrangementen?
Dat vinden we leuk. Ga meteen naar de VIP pagina.

Vier samen met ons de vrijheid op bevrijdde grond!

De eerst volgende TGIF?

  • 1 November 2019

We starten om 16:40 en tot een uurtje of 23:00 borrelen we gezellig door!

Bekijk de foto’s  van afgelopen jaar

Tot ziens!
Namens het hele team,

Thank God I’m Free!

Op naar de 4e editie!

Helaas moesten we voor de tweede keer in ons bestaan een TGIF cancellen. Nog vervelender is het feit dat deze twee keer in hetzelfde jaar vallen. Omdat we de afgelopen jaren verwend zijn met prachtig weer tijdens onze borrels is de standaard gestegen. Voor minder gaan we niet.
We kunnen na dit lastige besluit al snel weer vooruit kijken. We richten onze pijlen op 1 november, de jaarlijkse indooreditie van TGIF. Het mooie is dat het weer geen invloed zal hebben op deze editie. De locatie waar we ons mooie feestje gaan opbouwen wordt later bekend gemaakt via onze online kanalen.

Tot 1 november!

TGIF…net even anders dit jaar:

  • NIEUW iedere editie een TED-talk @18:30
    Om de edities van dit jaar kracht bij te zetten nodigen we iedere keer een inspirerende gastspreker uit. Deze sprekers behandelen allerlei verschillende onderwerpen, zodat zowel de nieuwe als de vaste bezoeker verrast wordt door een inspirerend verhaal. De gastspreker voor de indooreditie van 1 november 2019 wordt later bekend gemaakt.
  • NIEUW! dit jaar steunen we twee goede doelen. 50,- van iedere geboekte VIP tafel gaat naar Helden voor Helden & Hotel La Puchelle.

Let’s Celebrate our freedom!!!

Contact

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen één werkdag contact met jou op.

Mail ons

X