meeting point

Meeting Point dé plek voor introductie en ontmoeting tussen ondernemers bij een eerste bezoek aan TGIF!

Sinds 2017 is het Meeting Point de plek tijdens TGIF waar ondernemers actief aan elkaar worden voorgesteld en verschillende tips worden gegeven op het gebied van netwerken. Ook dit seizoen zullen Marlies van Lier van FRIS Presentaties en Koen Oosterwaal van de StartersCentra West-Brabant optreden als host om nieuwe bezoekers aan TGIF actief met elkaar te verbinden.

 

Iedereen weet hoe het is om op een netwerkborrel te komen waar je nog maar weinig andere gasten kent. En je komt er toch ook gewoon voor een hele leuke avond. Daarom is er het Meeting Point. Een warme ontvangst waar je op een laagdrempelige manier kennis maakt met andere ondernemers. En niet zomaar ergens achteraf, maar gewoon tussen de andere VIP tafels.

Marlies en Koen vinden het superleuk om ondernemers met elkaar in contact te brengen en deze spontane ontmoetingen tussen ondernemers te stimuleren. Voor je het weet sta je te praten met een nieuwe klant of potentiële businesspartner. Hoe gaaf is dat!

Dus wees van harte welkom, meld je aan via info@tgifboz.nl of marlies@frispresentaties.nl en geniet van een topevent waar je op een gezellige manier het weekend ingaat. Met een gezellige borrel op unieke locaties.

Kijk voor meer informatie over FRIS Presentaties op www.frispresentaties.nl of de StartersCentra West-Brabant op www.starterscentrawestbrabant.nl